perjantai 25. marraskuuta 2016

Ja taas putkiralli

Torstaina käytiin Aadan kanssa 4h:n kerhotiloissa näyttäytymässä lemmikkikerholaisille. Esiteltiin lapsille vähän tokoa. Lapset olivat ihan innoissaan Aadan läsnäolosta. Lopuksi kaikki saivat vuorotellen pyytää Aadaa istumaan ja antoivat makupalan. Aadalla ei ole paljoa lapsista kokemusta, mutta silti se oli heidän seurassaan ihanan ystävällinen ja luottavainen itsensä. Se oli mukavaa katseltavaa :)


Siitä jatkettiin matkaa JoA:n hallille epävirallisiin agilitykilpailuihin. Olihan se pakko taas käydä putkiralli juoksemassa. :D Alla kuvassa ratapiirros. Mittasuhteet ei ihan pidä paikkaansa, mutta radan kulusta saa kyllä selvän.


Rata oli tosi helppo ja yksioikoinen. Aada irtosi putkiin tosi hyvin! Minun ei tarvinnut kuin näyttää suunta, niin Aada jo sinkosi sinne kuin salama. :D Se oli mahtavaa.

Pari kohtaa meni mönkään. Ensimmäisenä mokasin kasiputkesta (oikealla alanurkassa) ulostulon. Ensin se ei meinannut mennä putkeen, ja sitten kun se meni, en jotenkin tajunnut sen tulevan sieltä ulos niin nopeasti. :D Tämän vuoksi en kerennyt siirtyä paikkaan, mistä minun oli tarkoitus lähettää se seuraavalle putkelle. Jäätiin siis vähän hoomoilemaan siinä, kunnes sain Aadan menemään ysiputkeen. Seuraava kohta oli sitten kymppiputkesta siirtyminen yhteentoista. Siinä koira tekee aika tiukan mutkan putkeen ja minun olisi pitänyt osata se koiralle kertoa. En kuitenkaan osannut ohjata Aadaa putkeen, vaan se jatkoi matkaansa suoraan kohti radalla seisovia työntekijöitä. Kutsuin sen takaisin ja jatkettiin siitä täysiä rata loppuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti