sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Lyhyesti rally-tokon jatkokurssista 1/5

Ensimmäisellä kurssikerralla kentälle oli rakennettu kaksi noin kuuden kyltin rataa sekä kaksi yksittäisen liikkeen harjoittelupistettä.

Sunnuntain radat pitivät sisällään erilaisia käännöksiä ja pari erilaista merkin kiertoa (edestakaisin pujottelu ja spiraali). Liikeiden harjoittelupisteellä harjoiteltiin kolme askelta eteen ja toisella pisteellä kolme askelta peruuttaen (jotka saatiin myös kotiläksyksi).

Kotiläksykyltit
Kotona aiotaan kotiläksyn lisäksi jatkaa Aadan kanssa käännöksien harjoittelua ja hiotaan seuraamista. Käännöksiin meidän tulisi saada lisää tiiviyttä. Seuraaminenkin on tällä hetkellä aikamoista haahuilua, kuten edellisessä postauksessa kerroin. Kirjoittelen lisää meidän liikkeiden harjoittelusta myöhemmin. Treenit tukevat samalla meidän tokoprojektia. :)

2 kommenttia:

  1. Voiko sitten saada videota taas liikkeiden harjoittelusta? Jos näyttää kivalta niin voi Sepon kanssa joskus yrittää. :D

    Minkä kokoinen treeniryhmä teillä muuten on? Oliko sopivasti vai liikaa odottelua, jos harjoittelussa oli kuitenkin vain kaksi pistettä ja kaksi rataa?

    VastaaPoista
  2. Joo ajattelin videoida! :D

    Onkohan meitä viisi vai kuusi siinä ryhmässä. Aikaa on kuitenkin puolitoista tuntia, eli ihan sopivasti on pisteitä niin saa pitää hengähdystaukoa välillä. :)

    VastaaPoista