sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Rally-tokon jatkokurssi 2/5

Nyt on ollut aivan upean ihania keväisiä kelejä. Aurinko lämmittää jo ihan selvästi! Kevät on vuoden parasta aikaa, tykkään tosi paljon.

Eilen ja tänään käytiin molempina päivinä järven jäällä tekemässä tunnin lenkit, ja tänään käväistiin lenkin päätteeksi vielä hetken mielijohteesta koirapuistossa. Minä en juurikaan suosi koirapuistoja, mutta silloin tällöin niissä tulee vierailtua. Aada ei oikein viihdy suuressa vieraassa koiralaumassa, vaan nyhjää mieluummin ihmisten kanssa. No tällä kertaa ei ollut puhettakaan vaivaantuneisuudesta. Aada juoksi pää viidentenä jalkana muiden mukana, ja välillä kun kutsuin sen luokse, Aada katsoi meitä "ai tekin ootte vielä täällä". :D Tällä kertaa puistossa oli kaikki kohteliaita koiria ja käynnistä jäi tosi positiivinen kokemus meille molemmille.


Tämän päivän rally-tokotreeneissä oli taas kaksi lyhyttä rataa ja yksi uuden liikkeen opettelupiste. Tänään uusina asioina oli seuraaminen eri vauhdeissa, eli juosten ja hitaasti kävellen. Muuten radat pitivät sisällään käännöksiä oikealle ja vasemmalle, täyskäännöksiä sekä 360° ja 270° käännökset. 

Kotiläksyiksi saatiin neljä uutta liikettä, jotka ovat keskenään hyvin samankaltaisia (kyltit alla). Nämä liikkeet on tosi helppoja kaikki. Kouluttaja antoi minulle ja Aadalle vielä tehtäväksi hienosäätää lisää perusasentoa (tokokoulutuksessakin huomautettiin samasta), lähinnä oikeaan paikkaan tulemista. Tällä hetkellä Aada menee usein liian eteen ja katsoo minua niskat nurin, mikä ei yllätys-yllätys todellakaan tee hyvää niskoille.Kunhan kerkeäisin ja malttaisin hetkeksi jättää tokojuttujen harjoittelun taka-alalle, niin voisin videoida näitä rally-tokoliikkeiden harjoitteluja. Oon niin lääpälläni näihin molempiin lajeihin, enkä tajua miksi. Ehkäpä se on se pilkunviilaus, mikä sykähdyttää perfektionistin sydäntä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti